Alaturi de fermieri, impreuna pe acelasi drum!

Finantare

Agrin-Utilaje > Finantare

Odata identificat utilajul de care fermierul are nevoie , urmatorul serviciu oferit de societatea noastra este cel de finantare.

Incepand din acest an ne deplasam periodic la Primariile Comunale unde organizam discutii cu fermierii din zona, discutii in cadrul carora le oferim consultanta generala despre ce inseamna achizitia de utilaje cu fonduri de la Uniunea Europeana. Unul din motivele pentru care achizitia de utilaje cu astfel de fonduri nu a ajuns in toate regiunile zonelor Olteniei este lipsa de informatie.

Fara astfel de discutii, fermierii nu ajung sa cunoasca niciodata procedura unor astfel de achizitii.

piese utilaje agricole

Consultanta financiara oferita de AGRIN clientilor sai, reprezinta o prioritate pentru compania noastra.
Colaboratorii nostrii sunt unii dintre cei mai mari si mai importanti jucatori din piata de profil.
Atat leasingurile oferite de BNP Paribas I.F.N SA, Unicredit Leasing I.F.N. SA, Deutsche Leasing Romania SA, cat si creditele obtinute de la Transilvania Bank SA, B.R.D. Bank SA, CEC Bank SA, au fost solutii optime pentru clientii nostri.
Departamentul special din cadrul companiei noastre aduce fiecarui fermier oferte speciale, aplicabile tuturor categoriilor de agenti economici (SRL, PFA, IF, II).
Cu o documentatie simplificata si cu servicii directe oferite de catre firma noastra, achizitiile de utilaje agricole prin sistem leasing/credit nu mai reprezinta o problema pentru clientii AGRIN.
Cu avansuri minime, rate sezoniere si perioade de finantare de pana la 7 ani, consideram ca putem asigura clientilor nostri solutii dintre cele mai bune din piata.

Aici beneficiem de experienta de peste 10 ani in domeniul bancar a colegului nostru de la departamentul de finantare, experienta care ne-a ajutat mult fata de firmele de profil , in ceea ce priveste gasirea de solutii in atragerea de finantari pentru proiectele desfasurate cu finantare de la Uniunea Europeana.

Una din masurile pe care le vom lua in perioada imediat urmatoare, este deschiderea unui departament de consultanta cu privire la accesarea de fonduri europene pentru tinerii fermieri dar si pentru dezvoltarea fermelor vegetale deja existente.
O astfel de masura ar insemna garantarea cresterii volumului vanzarilor pentru anii viitori, rezultand din numarul tot mai mare de fermieri care se indreapta spre o astfel de solutie mult mai accesibila in ultimii ani si care s-a dovedit a fi un real succes pentru fermierii romani.