Alaturi de fermieri, impreuna pe acelasi drum!

Service si piese de schimb

Agrin-Utilaje > Service si piese de schimb

Service

Agrin Utilaje vine în sprijinul clienților săi oferind servicii de întreținere, diagnosticare și reparații pentru utilajele achiziționate.

Tehnicieni de service
Echipe de tehnicieni
Ore lucrate

Informatii utile

Include 4 tehnicieni de service, care asigură intervenții rapide la fermele clienților din toată țara. Tehnicienii sunt calificați și atestați periodic pentru a realiza reparații la cel mai înalt standard de calitate.

Fiecare echipament livrat este verificat in prealabil de catre echipa de service. Pentru produsele fiecarui furnizor, diagnosticarea utilajelor se face folosind aplicatii software performante.

tractoare

Pentru mai multe detalii contactati-ne!

Piese de schimb

Agrin Utilaje comercializează numai piese de schimb originale, garantând clienților săi fiabilitate și originalitate. Agrin Utilaje pune la dispoziția clienților săi piese de schimb pentru toate utilajele și echipamentele agricole pe care le comercializează în România..

Piese in stoc
Depozit de distributie
Angajati departament
tractoare

Informatii utile

Pe langa scolarizarea reprezentatilor de service in cadrul fabricilor furnizorilor nostri, am decis si crearea unui stoc mai mare de piese si consumabile pentru utilajele si masinile vandute de societate si nu numai.
Dupa primul an de activitate, am facut o analiza referitoare la produsele vandute. In urma acestei analize, dar si tinand cont de feedbackul primit din partea clientilor nostri, referitor la calitatea pieselor livrate si a promptitudinii in livrare, am definitivat lista de furnizori de piese de schimb.

– viteza de reactie in asigurarea pieselor de schimb,
– sustinerea cu oameni de service,
– promptitudinea in livrari precum si orice alt fel de facilitati oferite catre societatea noastra. (ex. punerea la dispozitie anual a unui utilaj de proba pentru a fi testat in conditii cat mai diferite de lucru de catre clientii nostri)